Tuesday, July 10, 2012

@ borg el kaherah


"FAMILY isn't always blood. It's the people in your life who want you in theirs; the ones who accept you for who you are. The ones who would do anything to see you smile and who LOVE you no matter what." 


080712

hari bersejarah untuk Beyt Zikra..

malam terakhir berahli-beytkan Zati..sobs sobs
dan dinner luarbiasa di tingkat 4 Cairo Tower,Zamalek..

hah,,macam mimpi je rasa..sebab tak pernah terfikir pun tahun dua ni,,dapat merasa makan grand kat mercu tanda Egypt..

Alhamdulillah..


pernah jadi menara tertinggi di Afrika selama 10 tahun

menikmati tiket dan layanan VIP :D

my luvly habibaties~


untuk Zati tersayang...
terima kasih sudi berkongsi kegembiraan bersama kami
minta maaf andai ada yang terlebih terkurang tersengaja
halalkan eh semua makan minum, cakap-cakap gurau.

we gonna miss u sooo sooo much!!
untung tau dapat tengok airmata (yang mahal amat) Kak Zik awak nih..hukhuk~



# sebenarnya hari tersebut ialah hari ketahanan mental fizikal untuk saya;
6th October City-main sakan.
Nasr City-travel sambil kelaparan.
Sayeda Zainab-kena rush.
huh.



No comments:

Post a Comment