Friday, December 24, 2010

akhie

ALHAMDULILLAH...

syukur yang teramat sangat...terima berita gembira..skype mama dan abah..
diberitahu adek amem berjaya dapat 8A..satu lagi je kurang..

Alhamdulillah sekali lagi..

tahniah adek! kat sini orang arab wish,"BRAVO 'ALAIK!!"
tapi adek tengah tak boleh baca post akak ek..sebab ada misi besar diselesaikan yakni kursus tahfiz..teruskan ye.

nak ikutkan hati,teringin sangat cakap dengan adek..tengok muka adek akak yang bahagia tu.
tapi tak apa,tengok wajah-wajah kesyukuran mak dan abah pun buat akak puas! yup.
dalam masa yang sama, merancang masa depan...buatlah pilihan yang bijaksana.

amem dan 'geneman'.
saya rindu dua-dua.


what i believe the most, adek dah usaha yang terbaik dan inilah yang terbaik untuk adek.
moga Allah redho...ameen.


sorang sparepart, sorang lagi bodyguard.haks.

akhie muhammad khamim zikri,
terima kasih dari kami sekeluarga..

p/s-solat sunat syukur...

---------------------------------------------

untuk iklan,promo juga,mungkin selingan...


Bahasa Arab;bahasa syurga;bahasa para Anbiyak..
untung bagi yang memahaminya.
saya cemburu pada sahabat2 berbangsa arab..
kerana mereka hafaz Al Quran tammam..mcm mana kita hafaz teks novel Melayu.

pentingnya,penghayatan dan aplikasi kita-sebagai bekalan..
perbaiki yang kurang,tambah yang sedia ada.

Allahu a'lam.



2 comments: